Tvålar

Alla älskar en lyxig tvål på handfatet. Genom vårt tvålabonnemang kan ni se till att alltid ha exklusiv handtvål på kontoret och ni får dessutom chans att testa tvålar från olika högkvalitativa och miljövänliga varumärken såsom Victor Vaissier, Designtorget och Maria Nila. Tillsammans med er kommer vi överens om vilken volym ni önskar levererad till ert kontor. Vi byter ut med nya tvålar där det är helt slut i samband med refill av era boxar och lämnar övriga beställda tvålar i reception eller förråd.


Låter det här perfekt för er?

Härligt! Hör av dig till hello@yodabee.com eller ring Hanna på 070-990 24 48 så löser vi detta åt dig på ett litet kick.


HANDTVÅL FRÅN MARIA NILA

En skonsam handtvål som rengör och återfuktar. Finns i fyra olika härliga dofter! Innehåller 100% veganska ingredienser och är fria från både sulfater och parabener. Produceras i Sverige. Läs mer på Maria Nilas hemsida.


BOUQuET

MeADOW

BREEZE

GINGER

Handtvål Från victor vaissier

Victor Vaissiers handtvålar har en bas av ekologisk olivolja och är inspirerade av exotiska blommor och franska örter. Tvålen finns i varianterna; Lavande (lavendel), Atmosphère (eukalyptus och timjan), Figue du Japon (svart fikon och vetiveria), Nénuphar (näckros), Thé Vert (grönt te), Verveine (verbena och citrongräs) och Bouquet Blanc (jasmin och vit orkidé). Läs mer på Victor Vaissiers hemsida.

Atmosphère

figue du japon

nénuphar

Thé vert

Icône

Verveine

la forêt

Lavande

Bouquet Blanc