Sagt om oss

Epicenter

”Mensskydd är en rättighet som alla kvinnor ska ha tillgång till! Vi är glada att kunna erbjuda alla våra superkvinnor detta så att de kan fokusera på det som är viktigt och inte se sin menstruation som ett störmoment!”


- Head of Service

Smiling faces

"Yodabees box är ett enkelt sätt att sprida glädje i vardagen till både medarbetare och besökare. Dessutom sänder den en tydlig signal om att vi som företag bryr oss om det där lilla extra, och verkligen vill att alla skall trivas på vår arbetsplats"


- Försäljnings- & marknadschef

wise group ab

"Vi på Wise Group uppskattar både Yodabees produkter och deras fantastiska service och får väldigt positiv feedback från både kollegor och externa besökare!"


- Office manager

Avalanche studios

"Whoever put the little product box in the bathrooms, good on you! Dry shampoo is the best! No more greasy afterwork bangs”


"Just discovered the box in the bathroom and can just chime in and say that it's so awesome! Dry shampoo and floss are two things that sometimes are missing in my bag (when I need it the most). Thanks ladies!"


- Anonyma medarbetare

Nick's

"Yodabee är det där lilla extra stjärnstoft ett kontor behöver för att gå från good to great. Ett extra plus är den fantastiska personalen som kommer och fyller på. Ni är stjärnor!"


- Marketing Manager

Investor AB

”Yodabees snygga boxar är mycket uppskattade av våra medarbetare och bidrar definitivt till trivseln på jobbet. De olika produkterna, från tandtråd till torrschampo är både roliga och klart användbara. Perfekt att alltid ha i närheten på kontoret! Dessutom är det ett sant nöje att ha att göra med det ytterst proffsiga och hjälpsamma gänget på Yodabee. Fler borde prova!”


- Head of Investor Relations

acast

"Yodabees box är en riktig lifesaver! Innehåller allt och lite till. Väl uppskattat av gäster, såväl som kollegor"


- Office Manager

unibail rodamco

"Yodabees trivselbox är som en pralinask - snygg förpackning med många läckerbitar där alla har sin favorit!"


- Assistant to the Managing Director & Director of Operations Nordic

Mentimeter

"Torrschampo, parfym och hårgel är artiklar som många kollegor uppskattar att ha lätttillgängligt hos oss. Variationen månad till månad är något som ger en extrarolig överraskning!"


- CEO

bsmart

"Varje gång boxen uppdateras med produkter känns det som en glad överraskning och som en present, precis som ett kinderägg för vuxna!"


- VD

upsales

"Yodabee är ett jättekul koncept som verkligen uppskattas av både kollegor och kunder! Det känns roligt att kunna erbjuda det lilla extra även till toalettbesöket"


- Office Manager

Framtidsmedia

"Med Yodabees tjänst uppnår vi en del av vårt arbete med att vara en jämställd arbetsplats och framförallt räddar det stressade morgnar när man glömt att göra sina morgonbestyr till fullo"


- Affärsutvecklingschef 

setterwalls advokatbyrå

"Det perfekta kitet som borde finnas på varje toalett. Väldigt uppskattat av både kolleger och kunder! Det proffsiga bemötandet av Yodabees personal är ett stort plus i kanten."


- Receptionist

SPLAY NETWORKS

"Vi uppskattar verkligen Yodabee och den extra glädjen man får när man använder produkterna. De företag som använder Yodabee tänker lite extra på sina medarbetare och ger extra energi i vardagen. Om det skulle vara några frågor får man alltid ett glatt och snabb svar från företaget."


- COO

THE Castle "Slottet" Slottsbacken 8

"En av våra hyresgäster berättade för mig att en av de saker som avgjorde att hon valde vårt kontorshotell var att hon såg boxen på toaletten. Hon sa att det märks att vi är måna om att skapa trivsel."


- VD