Duschprodukter

Hurra för att röra på sig - och kunna fräscha upp sig på kontoret :)

Allt fler tränar under lunchen eller cyklar till jobbet. Gör livet och träningen enkel med vårt duschkit på plats på kontoret! Vi levererar och fyller på så att du kan tänka på annat. Och röra på dig, såklart :)


Duschkitet skapar dessutom ett snyggt och enhetligt intryck i duschen. Kitet som innehåller schampo, balsam, duschgel & body lotion från högkvalitativa och miljömedvetna varumärken, t ex Maria Nila, Apoliva & Von Norten, levereras med en snygg duschkorg som enkelt hängs i duschens fäste på väggen.


Service av duschkit

Vi sköter duschkitet i samband med refill av era trivselboxar.

Duschkräm & bodylotion från Von norten

Von Nortens duschkrämer och bodylotions är tillverkade med naturligt framställda ingredienser. De vårdar din hud samtidigt som den rengör och lämnar din hud mjuk, fast och återfuktad.

Denna fina formula & design finns i dofterna: Lavender & Bergamot, White Jasmine, Lime Basil & Mandarin och Rose Geranium. 250 ml.


duschkräm & bodylotion från Victor Vaissier

Victor Vaissiers duschkrämer och bodylotions är berikade med olivolja, som ger näring åt huden och lämnar den silkeslen.

Denna fina formula & design finns i dessa dofter: Figue du Japon (svart fikon och vetiver med träiga toner och en hint av sötma) & Atmosphère (En fräsch uppiggande doft med timjan, eukalyptus och tall). 300 ml

duschkräm & bodylotion från Apoliva

Apolivas duschkräm är en mild och skonsam rengöring med vårdande ämnen som hjälper huden att bevara sin mjukhet och naturliga fuktbalans. Deras bodylotion är mjukgörande och återfuktande. Den Innehåller vegetabiliska oljor och fuktighetsbevarande glycerin.

Dessutom kommer dom i stora förpackningar som rymmer hela 400 ml.

schampo & balsam från Maria Nila

Maria Nilas schampon och balsam är veganska, cruelty-free, har klimatkompenserade förpackningar och är fria från sulfater och parabener. Produkterna är producerade i Sverige med noga utvalda ingredienser. Dessutom – utsedda till bästa i test i flera expertundersökningar.

Schampo & Balsam från Maria Nila finns i tre olika serier med olika fokusområden: Repair, Heal & Soft.

(Schampo 350 ml & balsam 300 ml.)

Vill du beställa våra duschkit till kontoret?

Hör av dig till hello@yodabee.com så löser vi detta åt dig på ett litet kick!

Fler tillval