We create

worklife

magic

Yodabee är den glada och innovativa leverantören som hjälper attraktiva arbetsgivare att skapa ännu härligare kontor. Här kan du läsa mer om alla våra tjänster som ökar trivseln på ert moderskepp. High-five och ha en underbar dag!

Mensskydd till kontoret

Trivselboxar

Vi hjälper er skapa wow-faktorn på kontoret ni letat efter! Här hittar du allt du vill veta om våra trivselboxar till kontorstoaletter. Yodabees originaltjänst som startade med visionen att göra mensskydd till en självklarthet på arbetsplatser.

Mensskydd kontor

Exklusiv handtvål & handkräm

Lyxig handtvål & kräm från veganska, miljövänliga älsklingsmärken. Läs mer här

Mensskydd kontor

Exklusiv handdesinfektion

Åh, äntligen tjusiga handdesinfektioner. När du vill förhöja känslan i receptionen, eller mötesrummet. Eller varför inte köket? Läs mer här

Doftpinnar Mensskydd kontor

Doftpinnar

Det ska dofta gott. Och lagom. Läs mer här om hur vi hjälper till

Maria Nila

Duschkit

Cyklar du till jobbet? Eller joggar på lunchen? Vi hjälper er fresh up. Läs mer här

doftljus kontor

Doftljus

Mysigt värre och väldoftande härlighet skapar ni enkelt med doftljus. Kom ihåg att släcka bara, såklart ;) Läs mer här

Nyfiken på mer? :)

presenter till anställda

Sommarpresenter till anställda

Vi hjälper er att sprida omtanke och glädje till medarbetare - oavsett var de befinner sig, året runt . Läs mer om våra presenter, om du vill! :)

Miljöarbete

Vi månar självklart om miljön och samarbetar med varumärken som också gör det. När vi skickar paket, exempelvis som Care Packages eller sommarpresenter, använder vi alltid klimatkompenserade frakter Nyfiken på vårt miljöarbete internt och för trivselboxarna? läs mer här.

Office Hero Club Mensskydd kontor

Office hero club

En härlig och kompetent klubb för alla kontorshjältar där ute! We love you. Ansök till Office Hero Club här

På jakt?

Hittade du inte det du letade efter? Har du något kul projekt på gång som du vill bolla med oss? Vill du bara säga hej? Går HUR bra som helst :) Kolla läget med oss på hello@yodabee.com eller 070-990 24 48

Mensskydd till kontoret

Om oss

Yodabee hjälper bolag att visa omsorg och sprida glädje till sina anställda. Vi vill att alla ska känna sig inkluderade och trivas på jobbet. Läs mer om oss här

Mensskydd till kontoret

Sagt om oss

Därför använder Sveriges mest attraktiva arbetsgivare Yodabee. Ta del av vad några av våra kunder säger om oss här. Så gulliga va :)