The Story

Attraktiva arbetsplatser

"Hur ser vi till att skapa en inkluderande och jämställd arbetsplats? Hur visar vi talang att vi är en arbetsplats som verkligen månar om sina medarbetare?"

Med dessa frågor föddes Yodabees affärsidé. En arbetsmiljö som upplevs som trivsam skapar konkurrensfördelar och gör det enklare att attrahera och behålla talang, vilket är en av de största utmaningar företag står inför i dag. Varje år investeras stora summor i employer branding, varav en stor andel går till annonsutrymme och andra externa kanaler.


Vi erbjuder ett nytt kostnadseffektivt sätt för företag att skapa en attraktiv och omtänksam arbetsplats och därmed bygga sitt varumärke inifrån. Med oss visar ni att ni bryr er om era medarbetare och deras insatser, varje dag


Hur fungerar det?

Vår prenumerationstjänst innehåller allt ni kan tänkas behöva under en arbetsdag. En genomskinlig box sätts upp på er badrumsvägg med en stark dubbelhäftande tejp och innehåller en mängd produkter från olika spännande varumärken. En gång i månaden (eller oftare om ni vill) fyller vi på och rengör er box så att den alltid är fräsch. Utbudet uppdateras alltid med nya spännande produkter samtidigt som ni får påfyllning av era favoriter. Med vår box är ni alltid redo för vad som än kan tänkas hända på kontoret.