The Story

Ett nytt sätt att tänka office management

Det var något som saknades på jobbet.


Tänk dig att du skulle behöva ta med dig eget toalettpapper till jobbet. Eller tvål. Visst skulle det vara ganska krångligt…? Det är såhär det ser ut för kvinnor som menstruerar. Glömmer man bort att ta med sig mensskydd så måste man fråga en kollega. Som om detta inte var besvärligt nog så är det dessutom (av någon anledning) lite pinsamt att synas med en tampong, så man smusslar med den nedstoppad i en ficka eller byxlinning. Ja ni förstår, det är helt enkelt krångligt.


Vår affärsidé

Här såddes fröet till Yodabees affärsidé. För tre år sedan bestämde sig Hanna och Johanna, som själva var trötta på att alltid tänka på mensskydd, att skapa en tjänst som kunde underlätta. Genom en prenumerationstjänst på mensskydd direkt till toaletten slapp kvinnor fundera över mensskydd och företaget blev en mer attraktiv arbetsplats. Efter att ha gjort marknadsundersökningar om vad män och kvinnor saknade på sin arbetsplats insåg vi att det fanns ett tomrum att fylla, där vi kunde erbjuda något ytterligare till arbetsplatsen. Tuggummin efter eftermiddagskaffet, torrschampo inför AW:n och munskölj inför ett viktigt möte. Helt enkelt, saker du alltid behöver under en arbetsdag, men aldrig ska behöva springa och köpa själv i sista minuten.


Hur fungerar det?

Vår prenumerationstjänst innehåller allt ni kan tänkas behöva under en arbetsdag. En genomskinlig box sätts upp på er badrumsvägg med en stark dubbelhäftande tejp och innehåller en mängd produkter från olika spännande varumärken. En gång i månaden (eller oftare om ni vill) fyller vi på och rengör er box så att den alltid är fräsch. Utbudet uppdateras alltid med nya spännande produkter samtidigt som ni får påfyllning av era favoriter. Med vår box är ni alltid redo för vad som än kan tänkas hända på kontoret.


En attraktiv arbetsplats

En arbetsmiljö som upplevs som trivsam skapar konkurrensfördelar och gör det enklare att attrahera och behålla talang, vilket är en av de största utmaningar företag står inför i dag. Varje år investeras stora summor i employer branding, varav en stor andel går till annonsutrymme och andra externa kanaler.


Vi erbjuder ett nytt kostnadseffektivt sätt för företag att skapa en attraktiv och omtänksam arbetsplats och därmed bygga sitt varumärke inifrån. Med oss visar ni att ni bryr er om era medarbetare och deras insatser, varje dag