Pride Guide

❤️💛💚💙💜

Du hittar all info nedan (+ massa mer, såklart!!) även hos bästa Stockholm Pride <3

När är pride

När är pride week?

2-8 augusti 2021 arrangeras ett Pride-firande utifrån rådande restriktioner i Sverige. Iom pandemin är inte den traditionella paraden möjlig att genomföra. Så den hoppas vi får göra storslagen come back under 2022! Men, det händer en massa annat kul! Missa inte :)

Pride Stage

PRIDE stage

Pride Stage på Södra Teatern kommer att ha scenprogram på stora scenen som samtidigt kommer att streamas digitalt. Den traditionella schlagerkvällen tar återigen plats på torsdagen, och lördagen ger en stor avslutningsgala. Schlagerkvällen kommer bl.a. bjuda på artister som Dotter och Tommy Körberg.

Pride house

Pride house

Pride House på Clarion Stockholm kommer att välkomna publik om restriktionerna tillåter, men programmet kommer också att filmas så att fler kan ta del av seminarier och samtal.

Pride fair
Foto: Tomas Persson

Pride Fair

Pride Fair är nytt för i år, en regnbågsmarknad som kommer att erbjuda alltifrån hantverk, böcker och alla prideaccessoarer man kan tänkas behöva, med plats för utställare av olika slag. Här kommer även en mindre scen för exempelvis författarsamtal och akustiska liveakter att finnas.

Pride Parade

Pride Parade

Lör eftermiddag 7/8 kl 12.00-14.00 sänds en hybrid av en digital manifestation med fokus på det historiska perspektivet av Pride Parade, blandat med livereportage från Stockholm Prides hbtq-community.


Var med i Stockholm Pride Digital Parade! Du kan medverka med din Happy Pride-hälsning genom att skicka en max 15 sekunder lång video i liggande format. Ladda upp på https://flagga.stockholmpride.org

Pride ung

Pride ung

Pride Ung kommer i år skapa digitalt innehåll via Pride House för denna viktiga målgrupp – ungdomar 13-25 år. I den mån det är möjligt kommer också fysiska mötesplatser att skapas med spännande programpunkter av olika slag.

Pride Package

❤️💛💚💙💜

HELLO!

Planerar ni ett Pride-firande för teamet? Vi hjälper er gärna, oavsett om festen sker digitalt eller irl! Vårt PRIDE PACKAGE innehåller smått och gott som kan behövas för ett maxat firande! 🎉 För varje sålt Pride-paket donerar vi 20 kr till Stockholm Prides solidaritetsfond som hjälper Pride-organisationer i utsatta länder.


Intresserad?

Skicka 💌 till hello@yodabee.com så berättar vi mer eller fyll i vårt presentformulär här. You pick - we fix!


Pride-playlist! 🎶

Kom i rätt stämning när ni planerar ert Pride-firande genom att press play här


Pride hund

Aww, hur gullig? Fotocred 📸: @jemappelle.mochi

Johanna Lundberg & Hanna Löfqvist, grundare och ägare av Yodabee

Johanna Lundberg & Hanna Löfqvist, grundare och ägare av Yodabee

Om oss

Yodabee är en ledande leverantör av exklusiva hygienprodukter till företag som prioriterar personalvård och månar om att skapa inkluderande arbetsplatser. Yodabees resa började 2014 med visionen att förändra en struktur i samhället och göra mensskydd till en självklarhet på arbetsplatsen. Hur Yodabees smidiga lösning för detta ser ut idag kan du läsa allt om här :)


Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar hela vägen hem, världen över.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå. Yodabee är den glada, innovativa leverantören som älskar att tänka nytt!