kickoff paket

Kickoff-dags!

Då var det dags att sätta igång igen efter sommar och semester. Vi hjälper dig att sätta ton på de kommande projekten med ett motiverande "Kickoff-paket"!


Varför inte bjuda på en inspirerande smakupplevelse med olika snacks till videomötet, eller lite festliga prylar som fungerar lika bra till en fysisk sammankomst som till den digitala? :)


Vi inkluderar gärna profilprodukter från ert företag och packar allt med stor omsorg och levererar på det sätt som passar just era anställda bäst.

Snacks package

Förhöj kickoffen med en smakupplevelse.


Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: Oliver, bruschetta, kex, tapenad, chips, choklad, passande dryck + ert personliga meddelande.


Cirkapris: 600 kr per paket inklusive moms.


Paketering, inslagning och anpassning av gåvorna efter till exempel allergier och andra önskemål ingår.


Vi erbjuder också hemleverans om er personal arbetar hemifrån. Kostnad för hemleverans alt. till service point tillkommer.

Julklappar till medarbetare.

Party package

Ett party-paket med allt det där man behöver för att få till en festlig känsla, oavsett var mottagaren befinner sig.


Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: Ballonger! Partytutor! Konfetti! Alkoholfri dryck som bubblar fint i era glas. Plus, ert personliga meddelande.


Cirkapris: 350 per paket inklusive moms.


Paketering, inslagning och anpassning av gåvorna efter till exempel allergier och andra önskemål ingår.


Vi erbjuder också hemleverans om er personal arbetar hemifrån. Kostnad för hemleverans alt. till service point tillkommer.

Designa er

egen Kickoff-gåva

Vill ni skräddarsy en minnesvärd gåva? Fyll i vårt presentformulär så får ni ett personligt förslag på en kickoff-gåva som passar just era anställda och er budget.

Vi garanterar:

Svar inom 24 timmar.

Inga spam-mejl.

Helt kostnadsfritt.

Om oss

Yodabee är en ledande leverantör av exklusiva hygienprodukter till företag som prioriterar personalvård och månar om att skapa inkluderande arbetsplatser. Yodabees resa började 2014 med visionen att förändra en struktur i samhället och göra mensskydd till en självklarhet på arbetsplatsen. Hur Yodabees smidiga lösning för detta ser ut idag kan du läsa allt om här :)


Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar hela vägen hem, världen över.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå. Yodabee är den glada, innovativa leverantören som älskar att tänka nytt!

Hanna Löfqvist & Johanna Lundberg, grundare och ägare av Yodabee