Julklappar till personal.

Time to celebrate!

Skapa gemenskap och öka motivationen genom att uppmärksamma saker som är värda att fira. Vi hjälper er att överraska med allt ni behöver.


Vårt fokus ligger på exklusiva hygienprodukter men vi erbjuder även allt från stretch-band till närodlade, ekologiska delikatessvaror.


Vi inkluderar gärna profilprodukter från ert företag och packar allt med stor omsorg och levererar på det sätt som passar just era anställda bäst.

CELEBRATION DELUX

Fira ert jubileum med omtänksamma, lyxiga och festliga produkter.


Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: lyxigt doftljus / doftpinnar / room spray, handtvål & handkräm från varumärken som ex Maria Nila, Victor Vaissier, Sniph och Von Norten.


Cirkapris: 1000 kr per paket inklusive moms.


Paketering, inslagning och anpassning av gåvorna efter till exempel allergier och andra önskemål ingår.


Vi erbjuder också hemleverans om er personal arbetar hemifrån. Kostnad för hemleverans alt. till service point tillkommer.

Julklappar till medarbetare.

Party package

Ett party-paket med allt det där man behöver för att få till en festlig känsla, oavsett var mottagaren befinner sig.


Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: Ballonger! Partytutor! Konfetti! Alkoholfri dryck som bubblar fint i era glas.


Cirkapris: 350 per paket inklusive moms.


Paketering, inslagning och anpassning av gåvorna efter till exempel allergier och andra önskemål ingår.


Vi erbjuder också hemleverans om er personal arbetar hemifrån. Kostnad för hemleverans alt. till service point tillkommer.

Designa er

egen jubileumsgåva!

Vill ni skräddarsy en minnesvärd gåva? Fyll i vårt presentformulär så får ni ett personligt förslag på en jubileumsgåva som passar just era anställda och er budget.

Vi garanterar:

Svar inom 24 timmar.

Inga spam-mejl.

Helt kostnadsfritt.

Om oss

Yodabee är en ledande leverantör av exklusiva hygienprodukter till svenska och internationella företag som prioriterar personalvård. Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar över hela Europa.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå.


Hanna Löfqvist & Johanna Lundberg, grundare och ägare av Yodabee