Julklappar till personal.

Fika Deluxe

Skapa gemenskap och öka motivationen genom att skicka hem allt som behövs för en fin fika-stund tillsammans, över skärmarna. Vi hjälper er att överraska med det där lilla extra!


Och, vi inkluderar gärna profilprodukter från ert företag om ni vill. Vi packar allt med stor omsorg och levererar på det sätt som passar just era anställda bäst. Världen över.


Happy fika-time!

Fika DELUXe time

Ett fika-paket med allt det där man behöver (och lite till!) för att få till en mysig fikakänsla, oavsett var mottagaren befinner sig.


Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: Kaffe från Karma Coffee, te från Kusmi, eget val av övrig dryck, torkad frukt, kakor i vacker plåtburk och som om det inte vore nog: lyxig choklad från välrenommerade varumärken som ex Stockholms Chokladfabrik


Cirkapris: 500 kr per paket inklusive moms.


Paketering, inslagning och anpassning av gåvorna efter till exempel allergier och andra önskemål ingår.


Vi erbjuder också hemleverans om er personal arbetar hemifrån. Kostnad för hemleverans alt. till service point tillkommer.

Julklappar till medarbetare.

Fika time

Ett fika-paket med allt det där man behöver för att få till en mysig känsla, oavsett var mottagaren befinner sig.


Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: Kaffe, te eller vad sägs om att liva upp tillvaron med ex Kombucha? En magisk vegansk chokladboll från Get Raw? Torkad frukt, kakor och godis. Nom.


Cirkapris: 350 per paket inklusive moms.


Paketering, inslagning och anpassning av gåvorna efter till exempel allergier och andra önskemål ingår.


Vi erbjuder också hemleverans om er personal arbetar hemifrån. Kostnad för hemleverans alt. till service point tillkommer.

Designa eRt Eget

Fikapaket!

Vill ni skräddarsy ert fika-paket? Fyll i vårt presentformulär så får ni ett personligt förslag på en fikapaket som passar just era anställda och er budget.

Vi garanterar:

Svar inom 24 timmar.

Inga spam-mejl.

Helt kostnadsfritt.

Om oss

Yodabee är en ledande leverantör av exklusiva hygienprodukter till svenska och internationella företag som prioriterar personalvård. Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar över hela Europa.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå.


Johanna Lundberg & Hanna Löfqvist, grundare och ägare