Care packages till personal

home office magic by yodabee

De senaste åren har varit konstiga och inneburit nya utmaningar för oss alla. Oavsett om dina kollegor älskar att jobba hemifrån eller längtar ihjäl sig efter kontorets trygga underbara famn, så kan vi garantera att de iaf kommer bli glada över att få en överraskning proppad med omtanke levererad hem. Eller kanske väntandes på deras skrivbord tills dagen de kikar förbi? Vi hjälper er sätta ihop ett koncept som ni gillar. Hör av dig till oss om du är nyfiken på att veta mer!

intresserad av att veta mer om våra care packages?

Hör av dig till hello@yodabee.com så löser vi detta åt dig på ett kick eller fyll i vårt kontaktformulär nedan så hör vi av oss till dig så snart som vi bara kan :)


Skattefritt belopp 2000 kr för Corona-gåva år 2021

Vill du veta mer om vilka skatteregler som gäller för presenter till personal? Läs vår guide nedan och bli kontorets Office Hero / Skatteguru ;)

Om oss

Yodabee är en ledande leverantör av exklusiva hygienprodukter till företag som prioriterar personalvård och månar om att skapa inkluderande arbetsplatser. Yodabees resa började 2014 med visionen att förändra en struktur i samhället och göra mensskydd till en självklarhet på arbetsplatsen. Hur Yodabees smidiga lösning för detta ser ut idag kan du läsa allt om här :)


Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar hela vägen hem, världen över.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå. Yodabee är den glada, innovativa leverantören som älskar att tänka nytt!