Tillval

Vi vill att du som kund ska få ut maximalt av upplevelsen med Yodabee - därför har vi även ett antal tillval som piffar upp ytterligare på kontorstoaletten! Vi hjälper dig att förvandla denna relativt dåligt utnyttjade yta till ännu en plats där ni kan förmedla ert varumärke! Tillvalen kan endast beställas av prenumerationskunder och de levereras i samband med ordinarie refill.

Handtvål från designtorget

Designtorgets handtvål är framställd i Sverige av en klimatneutral tillverkare. Tvålen består till mer än 95% av naturliga råvaror och är fri från både färgämnen och parabener. Kommer i två underbara dofter, ekmossa och nyponros, med inspiration hämtad från den svenska naturen. 300 ml. 

Handtvål Från victor vaissier

Victor Vaissiers handtvålar har en bas av ekologisk olivolja och är inspirerade av exotiska blommor och franska örter. Tvålen finns i varianterna; Lavande (lavendel), Atmosphère (eukalyptus och timjan), Figue du Japon (svart fikon och vetiveria), Nénuphar (näckros), Thé Vert (grönt te), Verveine (verbena och citrongräs) och Bouquet Blanc (jasmin och vit orkidé). 

Lavande

Atmosphère

figue du japon

nénuphar

Thé vert

Verveine

Bouqet Blanc

  Handkräm Från Victor Vaissier

Victor Vaissiers snygga handkrämer har en ljuvlig doft av sommar och innehåller bland annat ekologisk olivolja, vilket hjälper till att återfukta huden på djupet. Finns i dofterna Figue du Japon (svart fikon och vetiveria), Bouquet Blanc (jasmin och vit orkidé), Verveine (verbena och citrongräs), Atmosphere (timjan och eukalyptus) och Lavande (lavendel) . Innehåller 300ml.

Figue du Japon

Bouquet Blanc

Verveine

Atmosphère

Lavande

Doftljus från Victor Vaissier

Victor Vaissiers doftljus är upphällda för hand och fyllda med franska doftoljor. Serien inkluderar dofterna Bouquet Blanc (jasmin och vit orkidé), Epicéa (pinjeträd och salvia), Noir 89 (sandelträ och musk) och La Foret (röda vinbär, gran och enbär). 55 h brinntid.

Doftpinnar från Victor Vaissier

Dessa lyxiga doftpinnar från Victor Vaissier sprider snabbt stämning och härlig doft i badrummet! Finns i dofterna Bouquet Blanc (jasmin och vit orkidé), Verveine (verbena och citrongräs), Noir 89 (sandelträ och mysk), Figue du Japon (svart fikon och vetiveria) och La Forêt (röda vinbär, gran och enbär) Ger ca 8-10 veckors dofttid beroende på hur många pinnar du använder.

Noir 89

La Foret

Bouquet Blanc

Verveine

figue du japon