About us

Hej Attraktiva arbetsplatser- vi finns här för er <3

Yodabee är en ledande leverantör av exklusiva hygienprodukter till företag som prioriterar personalvård. Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar över hela Europa.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå.

THE STORY, i korthet

"Hur ser vi till att skapa en inkluderande och jämställd arbetsplats? Hur visar vi talang att vi är en arbetsplats som verkligen månar om sina medarbetare?"


Med dessa frågor föddes Yodabees affärsidé. En arbetsmiljö som upplevs som trivsam skapar konkurrensfördelar och gör det enklare att attrahera och behålla talang, vilket är en av de största utmaningar företag står inför i dag. Varje år investeras stora summor i employer branding, varav en stor andel går till annonsutrymme och andra externa kanaler.


Vi erbjuder ett nytt kostnadseffektivt sätt för företag att skapa en attraktiv och omtänksam arbetsplats och därmed bygga sitt varumärke inifrån. Med oss visar ni att ni bryr er om era medarbetare och deras insatser, varje dag.