"Wow, så många härliga tips!"

Behöver du inspo? En guide i skattedjungeln kring presenter? Do's & don'ts för när alla kommer tillbaka till jobbet efter semestern?

En massa smått & gott i den stilen finner du här!

Back to work 7 tips

BACK to work - 6 tips

Förvirrad på jobbet efter semestern? Känner du dig helt ringrostig? Ingen fara friend - det är HELT normalt att känna så. Läs varför och tips på hur du ger dig själv och dina medarbetare en bra start efter semestern här

Skatteregler presenter Guide

guide Skatteregler - gåvor

Skatteverket va! Så himla bra att de finns. Men ojoj vad det kan kännas oklart ibland vad som gäller? Om du inte känner så, grattis och scrolla vidare ;) Om du är undrande: välkommen att klicka här så reder vi ut allt!

Digital introduktion

DIGITAL intro & onboarding av nyanställda - 7 TIPS

Alla vet ju att introduktionen av nya medarbetare är superduperviktig, ändå är det många som sköter den processen lite slafsigt pga man är stressad över annat. HELT förståeligt. Men allt blir så mycket härligare för alla inblandade med en bra start så här listar vi tips som underlättar för dig som har nya medarbetare på väg in i bygget.

Present tips medarbetare

Presenter till medarbetare - 7 tips för success

HUUUUR hittar man en present som passar alla i företaget? Går det ens? Vad ska man tänka på? Vad ska man undvika? Detta kan kännas himla utmanade, men no cause for panic, it can be done! Vi har samlat våra allra bästa tips här!