Office Heroes

Lediga tjänster för Office Heroes

Hej! Här hjälper vi till att sprida ordet om olika spännande tjänster inom Office och Facility management. Obs vi håller ej i några rekryteringar utan vi hjälper helt enkelt bara till att tipsa :) Vi annonserar kostnadsfritt och du får gärna höra av dig till oss om du vill ha vår hjälp med att synas med er annons här. Passar även på att nämna att vi har ett ashärligt nätverk för Office Heroes, mer om det här

Okej, nuff said, hoppas du som läser hittar det du eventuellt letar efter!

OFFICE MANAGER
GJENSIDIGE FORSIKRING

Gjensidige är ett av nordens ledande försäkringsbolag. De är verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Baltikum och har totalt cirka 3800 medarbetare. I Sverige etablerades Gjensidige Försäkring år 2007. Här är de cirka 230 medarbetare placerade i Stockholm, Luleå eller Malmö och de erbjuder försäkringsprodukter till privatpersoner och företag.


De söker nu dig som vill bidra till att skapa en av Sveriges bästa arbetsplatser i hjärtat av Stockholm. De flyttar snart in till sina nyrenoverade lokaler i korsningen Kungsgatan/Drottninggatan där dina insatser blir avgörande för att nå deras ambition.


Läs mer och ansök här
OFFICE COORDINATOR
VALTECH GROUP (FÖRÄLDRAVIKARIAT)

Superhjälte, eventfixare, kontorsansvarig… kär Office Coordinator har många namn! Som Office Coordinator på Valtech är det ditt uppdrag att skapa förutsättningar för verksamheten genom en trivsam kontorsmiljö och god intern och extern service.


Office Coordinator på Valtech är en bred roll och kan innefatta allt ifrån att sätta ett tema och projektleda kommande sommarfest och event till att ansvara för telefoni, leverantörskontakter och lägga lunchbeställningar. Vi vill att våra medarbetare och kunder ska få ett positivt och varmt bemötande när de kliver in genom dörren, och i den ambitionen är din roll central!


Tjänsten är ett föräldrarvikariat på 6 månader med goda möjligheter till förlängning.


Läs mer och ansök här

OFFICE MANAGER
MARIA NILA

Vill du jobba med ett hållbart hårvårdsmärke och har det där extra ögat för detaljer och bra service.? Vill du arbeta med doers i ett företag med en stark känsla för familjekultur? Då kan helt underbara Maria Nila vara platsen för dig!

De söker nu en organiserad och ambitiös Office Manager med huvudansvaret för att hålla deras kontor i Stockholm fungerande och utföra administrativt stöd.


Denna roll kommer att passa dig som känner stolthet över att ge en fantastisk serviceupplevelse. Du vill inte bara uppfylla intressenternas behov, utan även överträffa deras förväntningar och är alltid redo att gå den extra milen för att göra de kontorsanställda nöjda.


Läs mer om arbetsuppgifterna och ansök här


COMMUNITY HOST
HELIO

Att vara Community Host betyder att du är viktigast i världen för Helios medlemmar och gäster. Du är den som har ansvaret för att deras coworking space rullar som det ska, med både gästupplevelse, försäljning och planeringen framåt tillsammans med ditt team. Den här tjänsten är som extrapersonal för dig som till exempel pluggar och vill arbeta extra bredvid studierna.


En dag på Helio kan handla om allt från att hjälpa den nyinflyttade startupen att få igång sitt WiFi till att hjälpa till med ett stort event. Väldigt få dagar kommer att se likadana ut.


Du kommer att hamna mitt i ett motiverat gäng med kollegor som tar sin uppgift både på fullaste allvar - och med en klackspark när det behövs :-)


Ansök här

OFFICE MANAGER
NEWSEC

Är du en självgående och kommunikativ person som trivs i en central roll med stort handlingsutrymme? Brinner du för kontakten mellan människor och att löpande höja nivån kring service och bemötande? Då kan rollen som Office Manager på Newsec Advisory vara något för dig!


Newsec är ett innovativt och entreprenöriellt företag som verkar inom fastighetsbranschen. Deras ambition är att ha marknadens trevligaste och bästa kontor, där deras Office Manager är en nyckelperson. Som Office Manager hos Newsec ansvarar du för service och administration för deras kontor på Stureplan i Stockholm.


Spana in Newsec och ansök här
COMMUNITY HOST
HELIO

Hacksaw Studios är ett techbolag som bygger onlinespel. De har vuxit snabbt de senaste åren och är just nu cirka 25 personer på sitt fina kontor i centrala Stockholm.


Nu söker de en Office Manager som kan hjälpa dem och deras anställda med att skapa en härlig arbetsplats. Arbetsuppgifterna är varierande och är av både administrativ karaktär men även med fokus på att skapa en trevlig arbetsmiljö för deras anställda och se till att alla på kontoret trivs så bra som möjligt. Du kommer att ha en viktig roll för att få det dagliga på kontoret att fungera.


Spana in dem och läs mer här

Office hero club office manager facility manager

Letar du efter likasinnade branschkollegor att lära känna, inspireras av, dela erfarenheter tips och råd med? Då har vi det PERFEKTA sammanhanget för dig. Läs mer om vårt nätverk för Office Heroes här

Office hero club office manager facility manager

vill du Nå ut till fler eminenta office heroes?

Du får gärna höra av dig till oss om du vill ha vår hjälp med att synas med er annons här:) Säg hej på hello@yodabee.com

Om oss

Vi på Yodabee är experter på att skapa trivsamma arbetsplatser!


Yodabee är den ledande leverantören av exklusiva hygienprodukter till företag som prioriterar personalvård och månar om att skapa inkluderande arbetsplatser. Yodabees resa började 2014 med visionen att förändra en struktur i samhället och göra mensskydd till en självklarhet på arbetsplatsen. Hur Yodabees smidiga lösning för detta ser ut idag kan du läsa allt om här :)


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå.


Yodabee är den glada, innovativa leverantören som älskar att tänka nytt! Välkommen till oss.


Ps. Vi växer och letar efter fler stjärnor till vårt team! Kolla in våra egna annonser här :)

Johanna Lundberg & Hanna Löfqvist, 100 % ägare och grundare av Yodabee

Hanna Löfqvist, grundare och ägare av Yodabee