Office Heroes

Lediga tjänster för Office Heroes

Hej! Här hjälper vi till att sprida ordet om olika spännande tjänster inom Office och Facility management. Obs vi håller ej i några rekryteringar utan vi hjälper helt enkelt bara till att tipsa :) Vi annonserar kostnadsfritt och du får gärna höra av dig till oss om du vill ha vår hjälp med att synas med er annons här. Passar även på att nämna att vi har ett ashärligt nätverk för Office Heroes, mer om det här

Okej, nuff said, hoppas du som läser hittar det du eventuellt letar efter!

Office manager ledig tjänst
Office Manager summa equity

Vill du jobba på en arbetsplats som bidrar till en mer hållbar planet? Se hit! Summa Equity är ett värdestyrt investmentbolag med fokus på att stötta bolag som bidrar till att lösa våra globala, sociala och miljömässiga utmaningar.

De behöver nu stärka upp sitt support team och söker där av en professionell och serviceinriktad Office Manager till sitt kontor på Birger Jarslgatan i Stockholm.

Har du ett par års erfarenhet av liknande roll och vet med dig att du även har det lilla extra när det kommer till att ge service och lösa problemen innan de uppstår? Då kan du vara den dom söker!


Läs mer och ansök härCOMMUNITY HOST UNITED SPACES

Community host United spaces

-stockholm / malmö

United Spaces är en av Sveriges ledande och mest expansiva coworking-aktörer med tio anläggningar i fem olika städer.

De söker nu Community hosts till flera utav deras anläggningar, främst i Stockholm men även i Malmö. Både heltidstjänster och extra/behovs anställningar.


Community Host är personen som arbetar i driften och tar hand om deras medlemmar på anläggningen. Din roll är att se till så att vardagen för medlemmarna blir magisk, det kan vara alltifrån att fixa en skrivare, brygga nytt kaffe eller beställa det perfekta fikat till eftermiddagen. Kort och gott du är ansiktet utåt på plats för deras medlemmarna.


Kolla in deras lediga tjänster för Comunnity hosts här

Office hero club office manager facility manager

Letar du efter likasinnade branschkollegor att lära känna, inspireras av, dela erfarenheter tips och råd med? Då har vi det PERFEKTA sammanhanget för dig. Läs mer om vårt nätverk för Office Heroes här

Office hero club office manager facility manager

vill du Nå ut till fler eminenta office heroes?

Du får gärna höra av dig till oss om du vill ha vår hjälp med att synas med er annons här:) Säg hej på hello@yodabee.com

Om oss

Vi på Yodabee är experter på att skapa trivsamma arbetsplatser!


Yodabee är den ledande leverantören av exklusiva hygienprodukter till företag som prioriterar personalvård och månar om att skapa inkluderande arbetsplatser. Yodabees resa började 2014 med visionen att förändra en struktur i samhället och göra mensskydd till en självklarhet på arbetsplatsen. Hur Yodabees smidiga lösning för detta ser ut idag kan du läsa allt om här :)


Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar hela vägen hem, världen över.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå.


Yodabee är den glada, innovativa leverantören som älskar att tänka nytt! Välkommen till oss.

Johanna Lundberg & Hanna Löfqvist, 100 % ägare och grundare av Yodabee

Johanna Lundberg & Hanna Löfqvist, grundare och ägare av Yodabee