Office hero

club

Nätverket för dig som jobbar med kontorsmagi

(dvs trivsel på jobbet) <3

Genom åren har vi kommit att lära känna en massa underbara personer hos våra kunder. De har varit olika länge i branschen, har olika bakgrunder och deras roller kan skilja sig något åt. Men drivkraften, att skapa attraktiva & välfungerande arbetsplatser som människor trivs på, har de gemensamt. En till gemensam grej är att alla är väldigt sköna människor att hänga med!


I oktober 2019 startade vi vår Office Hero Club eftersom vi vill skapa förutsättningar för erfarenhetsutbyte, möjlighet till inspiration och vänskap genom att koppla ihop härliga människor inom HR / Facility / Office Management.

Office Hero Club arrangeras av oss ca varannan månad och alla yrkesverksamma inom branschen är varmt välkomna. Ibland ses vi på varandras kontor för studiebesök & inspiration och andra gånger ses vi helt enkelt på en restaurang för afterwork och härligt häng.


Anmäl dig nedan till klubben för att få info om kommande träffar. Medlemskapet är helt kostnadsfritt.

Hello office hero!

Anmälan nedan medför inga kostnader och är inte på något sätt bindande. Det innebär bara att du kommer bli informerad om våra framtida Office Hero Club-träffar <3

Intresseanmälan till

Yodabee Office Hero Club:

Avslutningsvis: TACK för allt du gör för människor varje dag!

 Mensskydd kontor Office Manager