Julklappar till personal.

Julklappar till anställda

Våra gåvor och presenter till anställda är alltid skräddarsydda efter era önskemål.


Vårt fokus ligger på exklusiva hygienprodukter men vi erbjuder även allt från yogamattor till närodlade, ekologiska delikatessvaror.


Vi inkluderar gärna profilprodukter från ert företag och packar i exklusiva presentförpackningar och levererar på det sätt som passar just era anställda bäst.

Julklappar till anställda är skattefria så länge värdet är under 450 kronor inklusive moms.

Väldoftande Jul

Fira julen med doft av lavendel, citrus eller myrra. Exklusiva dofter från välrenommerade varumärken.


Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: lyxigt doftljus / doftpinnar / room spray, handtvål & handkräm från varumärken som ex Maria Nila, Victor Vaissier, Sniph och Von Norten.


Cirkapris: 449 kr per paket inklusive moms.


Paketering och leverans till arbetsplatsen samt anpassning av gåvorna efter till exempel allergier och andra önskemål ingår vid beställningar över 10 paket.

Julklappar till medarbetare.

Välsmakande jul

Ersätt julgodiset med ett paket nyttiga & välsmakande godsaker fyllda av energi!


Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: Acai & granola / vitamingummies / brustabletter, energidryck, ekologiska & veganska snacks m.m.


Cirkapris: 349 per paket inklusive moms.


Paketering, inslagning och anpassning av gåvorna efter till exempel allergier och andra önskemål ingår vid beställningar över 10 paket.


Vi erbjuder också hemleverans om er personal arbetar hemifrån. Kostnad för hemleverans alt. till service point tillkommer.

Designa er

egen julklapp!

Vill du att era presenter ska vara helt unika & anpassade efter er? Fyll i vårt presentformulär så får ni ett personligt förslag på en julgåva som passar just era anställda och er budget.

Vi garanterar:

Svar inom 24 timmar.

Inga spam-mejl.

Helt kostnadsfritt.

Om oss

Yodabee är en ledande leverantör av exklusiva hygienprodukter till svenska och internationella företag som prioriterar personalvård. Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar över hela Europa.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå.