Trivselproffs - Deltid (ca 30%)

Om oss

Hello! Vi heter Yodabee och är ett snabbväxande startup-företag inom facility management. Vi hjälper företag att öka trivseln på kontoret!


Vi tycker om att visa uppskattning och omtänksamhet. Vi vill sätta guldkant på människors vardag. Varje månad levererar vi därför olika härliga hygienartiklar direkt till kontorstoaletten. Ex tamponger, handkräm, hårspray, tandtråd, torrschampo mm. Allt som kan behövas med kort varsel under en arbetsdag. Vi ser att vår tjänst är the New Normal. Lika självklar som kaffemaskinen eller fruktkorgen kommer vår tjänst att vara inom kort. Coolt va? ;) Vårt huvudkontor finns vid St Eriksplan i Stockholm. Vi har även distribution i Malmö och Göteborg. Nu letar vi efter ytterligare stjärnor som vill vara med oss på resan i Stockholms-teamet. Kan det vara du? Läs vidare!


Vad söker vi?

Vi tror att du är en person som tycker om repetitiva och pyssliga arbetsuppgifter. Du tycker även om att träffa människor. Du har hög känsla för service och är en god relationsskapare. Du gillar att ha ett rörligt jobb. Du är positiv, lösningsorienterad och har nära till skratt.


Arbetsuppgifter?

Du kommer att få besöka våra kunder i Stockholmsområdet för att rengöra och fylla på deras Yodabee-boxar med nya hygienartiklar. Du tar emot leveranser, ordnar med lagret och packar refiller till dina kunder på vårt kontor vid St Eriksplan. Du transporterar refillerna till kund (kommunalt eller med bil/cykel). I tjänsten kan vissa mindre administrativa uppgifter ingå om du är intresserad.
Vad kan vi erbjuda dig?

Vår målsättning är att vara världens bästa arbetsgivare! Hos oss vill vi att du alltid ska känna dig sedd och hörd. Vi är omtänksamma och har mycket hjärta i allt vi gör vilket betyder att du blir en del av ett härligt och positivt team. I din roll får du även möjlighet att lära känna sköna människor som finns på några av de härligaste bolagen i Stockholm!


Meriterande:

Körkort

Erfarenhet av lokalvård

Erfarenhet av serviceyrke


Sysselsättningsgrad

Tjänsten är på 30%. Ev mer på sikt. Tillträde enl. ök.


Peppad?

Kul! Skicka ditt CV + personligt brev till seren@yodabee.com . Urval och intervjuer sker löpande så hör gärna av dig så snart som möjligt om du vill joina oss ;) Sista ansökningsdatum är 24/1 2020.


Det är så spännande att kanske just du som nu läser det här är vår nästa stjärna. Wow!


Ha en fin dag!

Team Yodabee