Junior projektledare, heltid - Stockholm

Hej! 👋


Korten på bordet: Det här är inte en klassisk projektledartjänst. Det finns inga specifika projekt du kommer att ansvara för hos oss. Men, vi tror att du som gillar projketledning kan passa som hand i handske hos oss. Att du är en social person som gillar att få saker gjorda, är duktig på eget ansvar och är en fena på att knyta kontakter. Intresserad? Kul! Läs mer nedan :DOm oss:

Vi heter Yodabee och är ett snabbväxande företag inom kontorstjänster. Vi hjälper företag att öka trivseln & jämställdheten på arbetsplatsen genom en rad olika kontorstjänster men framförallt - genom våra så kallade trivselboxar som är monterade hos över 100 företag i stockholm, malmö och göteborg.


Yodabee startade 2014 med visionen att göra mensskydd lika självklart som toalettpapper på jobbet. Sedan dess har vi vuxit tillsammans med våra kunder och utökat vårt sortiment utifrån kundernas önskemål.


Varje månad levererar vi massor av olika härliga hygienartiklar direkt till kontorstoaletten. Självklart mensskydd men också handkräm, hårspray, tandtråd, torrschampo, spraydeodorant mm. Allt som kan behövas med kort varsel under en arbetsdag och som gör att människor känner sig inkluderade och omhändertagna.

Produkterna förvaras i så kallade trivselboxar som finns monterade på toalettväggarna hos våra kunder. En trivselbox kan exempelvis se ut såhär. Vi levererar även handtvål, schampo, balsam mm när vi ändå är på plats för att fylla på trivselboxarna. Läs mer om alla våra härliga kontorstjänster här om du vill.


Vårt huvudkontor finns vid St Eriksplan i Stockholm. Vi finns även i Malmö och Göteborg. Nu letar vi efter ytterligare en stjärna som vill vara med oss på resan i Stockholms-teamet. Kan det vara du? Läs vidare! 💜


Vem söker vi?

Vi söker dig som är en social person med en härlig energi, som har lätt för, och tycker om, att lära sig nya saker. Du har generell koll på läget och gillar att få grejer att hända.


Du är också en person som är bekväm med, och duktig, på att ta ansvar. Du tycker om att variera administrativa arbetsuppgifter med kundmöten och tycker om att träffa nya människor. Vidare är du bekväm med att använda olika digitala verktyg och har lätt för att (oftast iaf, vi kan alla behöva lite hjälp ibland) självständigt sätta dig in i nya system. Du är bekväm med att kommunicera i skrift.Du har hög känsla för service och är en god relationsskapare. Du är positiv, lösningsorienterad och har nära till skratt. Viktiga egenskaper hos oss är prestigelöshet och flexibilitet. We hire for attitude & train for skills och letar efter dig som vill växa & utveckla Yodabee tillsammans med oss under lång tid framåt! 🚀


Arbetsuppgifter?

Vi är ett litet bolag vilket innebär att du kommer få göra en mängd olika saker. Detta är en glad allti-allo-roll. Men för att exemplifiera något i alla fall så kommer du ibland hantera olika delar av (eller hela) försäljningsprocessen - från att ta första kontakten med bolag som ännu inte känner till våra tjänster, till signerat avtal och kundens fortsatta resa hos oss.

Vi vill alltid leverera en kundtjänst i världsklass och du blir en viktig del i det arbetet. Som team ser vi alltid till att snabbt & trevligt bemöta våra kunders frågor och önskemål.Bland arbetsuppgifterna ingår även ibland att lägga beställningar av produkter, fotografering till sociala medier, uppdatera & administrera olika typer av dokument.


Du tar emot leveranser och ordnar med lagret vid behov. Vid behov kommer du även få rycka in och besöka våra kunder i Stockholmsområdet för att rengöra och fylla på deras Yodabee-boxar med nya hygienartiklar. Du transporterar i så fall refillerna till kund (oftast kommunalt, ev med bil / taxi).


Ja, du hör. Du kommer få göra allt möjligt hos oss. :)

I och med att vi är ett bolag som växer kan dina arbetsuppgifter komma att ändras med tiden, utifrån dina intresseområden och talanger.


Vad kan vi erbjuda dig?

Vår målsättning är att vara världens bästa arbetsgivare. Hos oss vill vi att du alltid ska känna dig sedd och hörd. Vi är omtänksamma och har mycket hjärta i allt vi gör vilket betyder att du blir en del av ett härligt och positivt team. I din roll får du även möjlighet att lära känna sköna människor som finns på några av de härligaste bolagen i Stockholm!


Meriterande (men ej krav):

Körkort

Erfarenhet av serviceyrke

Erfarenhet av försäljning

Erfarenhet av administration

Vana & talang för att fotografera


Sysselsättningsgrad

Tjänsten är på heltid, 100% vardagar. Tillträde enl. ök.


Placering?

Du arbetar huvudsakligen från vårt mysiga kontor på Birkagatan 32 i Stockholm.


Peppad?

Kul! Skicka ditt CV + personligt brev till rekrytering@yodabee.com. Märkt din ansökan med "Projektledare".


Urval och intervjuer sker löpande så hör gärna av dig så snart som möjligt om du vill joina oss ;) Sista ansökningsdatum är 20/6 - 2023.


Det är så spännande att kanske just du som nu läser det här är vår nästa stjärna. Vi ser fram emot att höra från dig!


Ha en fin dag,

Team Yodabee