Hallå Stockholm! 

Hej där!

Så roligt att du är nyfiken på oss! 🌸

Just nu har vi följande lediga tjänster i Stockholm:

Ps. Du är alltid varmt välkommen att skicka en spontanansökan. Helt ärligt hinner vi inte alltid uppdatera här ;) Så, säg hej på hello@yodabee.com

Trivselproffs - Deltid (30% - 50%)

Om oss

Hello! Vi heter Yodabee och är ett snabbväxande startup-företag inom facility management. Vi hjälper företag att öka trivseln på kontoret. Vi tycker om att visa uppskattning och omtänksamhet. Vi vill sätta guldkant på människors vardag. Varje månad levererar vi därför olika härliga hygienartiklar direkt till kontorstoaletten. Ex tamponger, handkräm, hårspray, tandtråd, torrschampo mm. Allt som kan behövas med kort varsel under en arbetsdag. Vi ser att vår tjänst är the New Normal. Lika självklar som kaffemaskinen eller fruktkorgen kommer vår tjänst att vara inom kort! Coolt va? Vårt huvudkontor finns vid Odenplan i Stockholm. Vi har även distribution i Malmö och Göteborg. Nu letar vi efter ytterligare stjärnor som vill vara med oss på resan. Kan det vara du? Läs vidare!


Vad söker vi?

Vi tror att du är en person som tycker om repetitiva och pyssliga arbetsuppgifter. Du tycker även om att träffa människor. Du har hög känsla för service och är en god relationsskapare. Du gillar att ha ett rörligt jobb. Du är positiv, lösningsorienterad och har nära till skratt.

Arbetsuppgifter?

Du kommer att få besöka våra kunder i Stockholmsområdet för att rengöra och fylla på deras Yodabee-boxar med nya hygien- och skönhetsartiklar. Du tar emot leveranser, ordnar med lagret och packar refiller till dina kunder på vårt kontor vid Odenplan. Du transporterar refillerna till kund (kommunalt eller med bil/cykel). I tjänsten kan vissa mindre administrativa uppgifter ingå om du är intresserad.


Vad kan vi erbjuda dig?

Vår målsättning är att vara världens bästa arbetsgivare! Hos oss vill vi att du alltid ska känna dig sedd och hörd. Vi är omtänksamma och har mycket hjärta i allt vi gör vilket betyder att du blir en del av ett härligt och positivt team. I din roll får du även möjlighet att lära känna sköna människor som finns på några av de härligaste bolagen i Stockholm!


Sysselsättningsgrad

Tjänsten är inledningsvis på 30% och kommer utökas till 50%. Tillträde enl. ök.


Peppad?

Kul! Skicka ditt CV + personligt brev till anna@yodabee.com . Urval och intervjuer sker löpande så hör gärna av dig så snart som möjligt om du vill joina oss. Sista ansökningsdatum är 19:e juli 2019.


Det är så spännande att kanske just du som nu läser det här är vår nästa stjärna. Wow!


Ha en fin dag 👋🏼

Team Yodabee

Praktikplats: Marknadsföring

Om oss

Hello! Vi heter Yodabee och är ett snabbväxande startup-företag inom facility management. Vi hjälper företag att öka trivseln på kontoret. Vi tycker om att visa uppskattning och omtänksamhet. Vi vill sätta guldkant på människors vardag. Varje månad levererar vi därför olika härliga hygienartiklar direkt till kontorstoaletten. Ex tamponger, handkräm, hårspray, tandtråd, torrschampo mm. Allt som kan behövas med kort varsel under en arbetsdag. Vi ser att vår tjänst är the New Normal. Lika självklar som kaffemaskinen eller fruktkorgen kommer vår tjänst att vara inom kort! Coolt va? Vårt huvudkontor finns vid Odenplan i Stockholm. Vi har även distribution i Malmö och Göteborg. Vi växer och söker nu en stjärna som vill praktisera hos oss och hjälpa till att utveckla vårt arbete med marknadsföring, kommunikation & sociala medier 🎉


Vad söker vi?

Är du positiv, driven, lösningsorienterad och lite nyfiken på startupvärlden? Vill du praktisera dina kunskaper inom event/PR/marknadsföring, har ett öga för design och gillar att skriva? Då är det definitivt DIG vi söker 💗


Arbetsuppgifter?

Dina uppgifter kommer t ex vara att ansvara för vår hemsida - utforma texter, uppdatera med bilder, produkter osv. Du kommer även få stor frihet kring att utarbeta olika aktiviteter för att skapa ett ökat intresse och engagemang för bolaget - tävlingar, kampanjer, samarbeten, events osv. Du hjälper till med material till sociala medier, främst instagram och facebook. Vid tid och intresse ser vi även gärna att du är med och vidareutvecklar vårt marknadsförings- och kommunikationsmaterial. Om du dessutom gillar att fotografera så får du gärna även hjälpa till med sådant.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vår målsättning är att vara världens bästa arbetsgivare! Hos oss vill vi att du alltid ska känna dig sedd och hörd. Vi är omtänksamma och har mycket hjärta i allt vi gör vilket betyder att du blir en del av ett härligt och positivt team. Du kommer få stor frihet i din roll och den kan i hög grad formas utifrån dina intressen.


När, var, hur?

Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, men är givetvis flexibla kring detta. Det är i dagsläget en obetald praktikplats, men om vi trivs med varandra så finns det goda chanser att praktiken kan övergå till ett deltidsjobb längre fram. Vi ser gärna att du kan vara med oss ca 4-6 h per vecka (beroende på ditt schema såklart) under minst 6 månader framöver.


Peppad? 

Grymt, vi också!! Maila johanna@yodabee.com och berätta lite om dig själv och varför du tror att vi är en matchning så tar vi det därifrån. Sista ansökningsdag 15/3.


Det är så spännande att kanske just du som nu läser det här är vår nästa stjärna. Wow!


Ha en fin dag,

Team Yodabee