Trivselproffs - Extrajobb - Göteborg

HELLO KOMPIS! 👋 Vi heter Yodabee och är ett snabbväxande företag inom kontorstjänster. Vi hjälper företag att öka trivseln och visa omtanke om sina medarbetare.


Yodabee startade 2014 med visionen att göra mensskydd lika självklart som toalettpapper på jobbet. Sedan dess har vi vuxit tillsammans med våra kunder och utökat vårt sortiment utifrån kundernas önskemål.


Varje månad levererar vi massor av olika härliga hygienartiklar direkt till kontorstoaletten. Självklart mensskydd men också handkräm, hårspray, tandtråd, torrschampo, spraydeodorant mm. Allt som kan behövas med kort varsel under en arbetsdag och som gör att människor känner sig inkluderade och omhändertagna. Sedan 2020 sätter vi även ihop skräddarsydda presenter åt våra kunder och skickar hem till deras medarbetare världen över.


Vårt huvudkontor finns vid St Eriksplan i Stockholm. Vi finns även i Malmö och Göteborg. Nu letar vi efter ytterligare en stjärna som vill vara med oss på resan i Göteborg. Kan det vara du? Läs vidare 💜


Vem söker vi?

Vi tror att du är en person som tycker om repetitiva och pyssliga arbetsuppgifter. Du tycker även om att träffa människor. Du har hög känsla för service och är en god relationsskapare. Du gillar att ha ett rörligt jobb. Du är positiv och lösningsorienterad.


Arbetsuppgifter?

Du kommer att få besöka våra kunder i Göteborg för att rengöra och fylla på deras Yodabee-boxar med nya hygienartiklar. Du tar emot leveranser, ordnar med lagret och packar refiller till dina kunder på vårt kontor centralt i Göteborg. Du transporterar refillerna till kund (oftast kommunalt, ev med bil/taxi). Du kommer även att fota och filma content till våra sociala medier.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vår målsättning är att vara världens bästa arbetsgivare! Hos oss vill vi att du alltid ska känna dig sedd och hörd. Vi är omtänksamma och har mycket hjärta i allt vi gör vilket betyder att du blir en del av ett härligt och positivt team. I din roll får du även möjlighet att lära känna riktigt sköna människor som finns på några av de härligaste bolagen i Göteborg!


Meriterande (men ej krav):

Körkort

Erfarenhet av lokalvård

Erfarenhet av serviceyrke


Sysselsättningsgrad

Tjänsten är en projektanställning på tim-basis. Du kommer jobba ett fåtal timmar i månaden under dagtid.

Tillträde enl. ök.


Peppad?

Kul! Skicka ditt CV + personligt brev till: rekrytering@yodabee.com

Märk din ansökan med "Göteborg" i ämnesrubriken.


Urval och intervjuer sker löpande så hör gärna av dig så snart som möjligt om du vill joina oss ;) Sista ansökningsdatum är 12/6 -2023.


Det är så spännande att kanske just du som nu läser det här är vår nästa stjärna. Wow!


Ha en fin dag!

Team Yodabee