Hallå Göteborg! 

Vi söker trivselproffs 

SUPERTREVLIG Person SOM SÖKER FLEXIBELT EXTRAJOBB i STARTUP-MILJÖ?

Vilka är Yodabee?

Yodabee är ett snabbväxande startup-företag inom facility management. Vi hjälper företag att skapa attraktiva arbetsplatser genom en prenumerationstjänst av hygien- och skönhetsartiklar direkt till kontorstoaletten. Yodabees huvudkontor finns i Stockholm. Nu expanderas verksamheten även till Göteborg!


Vad söker vi?

Vi tror att du är en person som kommer älska att träffa våra trevliga och roliga kunder. Du har hög känsla för service och är en god relationsskapare. Du är nyfiken, driven, lösningsorienterad och har nära till skratt. Vi tror att du studerar och söker ett extrajobb som sticker ut ur mängden :)


Arbetsuppgifter?

Du kommer att få besöka våra kunder i Göteborgsområdet för att snygga till och fylla på deras Yodabee- boxar med nya hygien- och skönhetsartiklar. Du kommer även sköta vårt lager på plats, ta emot leveranser från olika varumärken och medverka på roliga event där vi marknadsför oss. Fler arbetsuppgifter kan tillkomma utifrån vad du är intresserad av. Kommunicera vad du gillar och vilka drömmar du har så ska vi se hur vi kan matcha varandra! 


Tjänsten är på timbasis och kommer variera något beroende på månad men det kan röra sig om allt mellan 8-30 h i månaden och kan även anpassas efter din livssituation. Refiller hos våra kunder sker på vardagar mellan 8.00-17.00 (ej lunchtid) Vilken tid du väljer att arbeta är till viss del upp till dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vår målsättning är att vara världens bästa arbetsgivare! Hos oss vill vi att du alltid ska känna dig sedd och hörd. Vi är omtänksamma och har mycket hjärta i allt vi gör vilket betyder att du blir en del av ett härligt och positivt team. I din roll får du även möjlighet, förutom hög flexibilitet, att lära känna sköna människor som finns på några av de mest spännande bolagen i Göteborg!


Peppad? 

Kul! Skicka CV + personligt brev till anna@yodabee.com senast 27/9. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Det är spännande att kanske just du som nu läser det här är vår nästa stjärna! Wow!


Team Yodabee