Gåvor till kunder.

Gåvor till kunder

Visa era kunder omtanke och stärk relationen! Vi ser till hitta rätt gåva för just era viktigaste kunder.


Vårt fokus ligger på exklusiva hygienprodukter men vi erbjuder även allt från yogamattor till närodlade, ekologiska delikatessvaror.


Vi inkluderar gärna profilprodukter från ert företag och packar i exklusiva presentförpackningar och levererar på det sätt som passar just era kunder bäst.

Gåvor till kunder och leverantörer (även kallat reklamgåva och representationsgåva) är skattefria så länge värdet är under 300 kronor exklusive moms.Presenter till kunder. Visa omtanke.

"omtanke"-gåva

En kärleksfull gåva som visar omtanke om dem du verkligen bryr dig om.


Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: lyxigt doftljus / doftpinnar, handtvål & handkräm. Från välrenommerade märken så som Victor Vaissier & Maria Nila.


Cirkapris: 249 kr per paket inklusive moms.


Paketering, leverans till arbetsplatsen och anpassning av gåvorna efter till exempel allergier och andra önskemål ingår vid beställningar över 10 paket.


Vi erbjuder också hemleverans om er personal arbetar hemifrån!

Kundgåvor. Presenter till kunder.

"Pigga upp"-gåva

Ersätt julklapparna med en gåva som piggar upp. Energifyllda godsaker som ger era kunder ett leende på läpparna.


Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: ekologiska & veganska snacks, energidryck, proteinbars & annat smarrigt :)


Cirkapris: 299 per paket inklusive moms.


Paketering och anpassning av gåvorna efter till exempel allergier och andra önskemål ingår vid beställningar över 10 paket.


Vi erbjuder också hemleverans om er personal arbetar hemifrån! Kostnad för hemleverans alt till service point tillkommer.

Designa er

egen kundgåva!

Vill du att era presenter ska vara helt unika & anpassade efter er? Fyll i vårt presentformulär så får ni ett personligt förslag på en kundgåva som passar just era kunder och er budget.

Vi garanterar:

Svar inom 24 timmar.

Inga spam-mejl.

Helt kostnadsfritt.


Om oss

Yodabee är en ledande leverantör av exklusiva hygienprodukter till svenska och internationella företag som prioriterar personalvård. Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar över hela Europa.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå.