Ett nytt sätt att tänka facility management

Det var något som saknades på jobbet.


Tänk dig att du skulle behöva ta med dig eget toalettpapper till jobbet. Eller tvål.  Visst skulle det vara ganska krångligt..? Det är såhär det ser ut för kvinnor som menstruerar. Glömmer man bort att ta med sig mensskydd så måste man fråga en kollega. Som om detta inte var besvärligt nog så är det dessutom (av någon anledning) lite pinsamt att synas med en tampong, så man smusslar med den nedstoppad i en ficka eller byxlinning. Ja ni förstår, det är helt enkelt krångligt.


Här såddes fröet till Yodabees affärsidé. Efter att ha gjort marknadsundersökningar om vad män och kvinnor saknade på sin arbetsplats så la vi till ytterligare några efterfrågade hygienartiklar - och Yodabees tjänst var född!

Employer branding

En arbetsmiljö som upplevs som trivsam skapar konkurrensfördelar och gör det enklare att attrahera talang, vilket är en av de största utmaningar företag står inför i dag. Varje år investeras stora summor i employer branding, varav en stor andel går till annonsutrymme och andra externa kanaler.


Vi erbjuder ett kostnadseffektivt sätt för företag att skapa en attraktiv och omtänksam arbetsplats och därmed bygga sitt varumärke inifrån.