Vi söker trivselproffs

perfekt Extrajobb för dig som är student

Kort om Yodabee

Yodabee är ett snabbväxande startup-företag inom facility management. Yodabee hjälper företag att skapa attraktiva arbetsplatser genom en prenumerationstjänst av hygienartiklar - direkt till kontorstoaletten.


Vad vi söker

Vi letar efter dig som är supertrevlig! Vi tror att du är en person som precis som vi kommer älska att träffa våra trevliga och roliga kunder. Du har en hög känsla för service och är en god relationsskapare. Du är nyfiken, noggrann, lösningsfokuserad och har nära till skratt. Vi tror att du studerar och söker ett flexibelt extrajobb som i hög utsträckning kan anpassas efter ditt schema.


Arbetsuppgifter

Du kommer få besöka våra kunder i Stockholmsområdet för att göra rent och fylla på deras boxar med nya hygienartiklar. På sikt kan fler arbetsuppgifter tillkomma utifrån vad du är intresserad av. Kommunicera vad du gillar och vilka drömmar du har så ska vi se hur vi kan matcha varandra!


Sysselsättningsgrad

Tjänsten är på timbasis och kommer variera något månad för månad men det kan röra sig om allt mellan ca 8-30 h i månaden. Detta kan även anpassas efter din livssituation. Refiller hos våra kunder sker på vardagar någon gång mellan 9.00-17.00. Vilken tid du arbetar under en specifik dag kan du själv anpassa utifrån ditt schema.

Vårt erbjudande till dig

Vår målsättning är att vara världens bästa arbetsgivare. Hos oss vill vi att du alltid ska känna dig sedd och hörd. Vi är omtänksamma och har mycket hjärta i allt vi gör. Du blir del av ett härligt och positivt team! I din roll får du även möjlighet att lära känna sköna människor ute hos våra kunder som finns på några av de mest spännande bolagen i Stockholm. Alla våra kunder syns inte på hemsidan då några av dem är hemliga. Spännande, eller hur? :) Vi anordnar även events, afterworks och andra festligheter för Yodabee-teamet, där alla är hjärtligt välkomna. 


När kan vi köra igång då?

Så snart som möjligt :) 


Peppad?

Kul! Skicka CV + personligt brev till hello@yodabee.com. Skriv något i stil med "Trivselproffs" i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök senast 20 januari. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!  Det kan låta som en floskel men det är sant. Det är spännande att kanske just du som nu läser det här är vår nästa kollega och kompis. Wow!


Ha en fin dag,


Önskar

Team Yodabee