Sagt om oss

Epicenter

”Mensskydd är en rättighet som alla kvinnor ska ha tillgång till! Vi är glada att kunna erbjuda alla våra superkvinnor detta så att de kan fokusera på det som är viktigt och inte se sin menstruation som ett störmoment!”


- Josefin Albrektson, Head of Service

Smiling faces

"Yodabees box är ett enkelt sätt att sprida glädje i vardagen till både medarbetare och besökare. Dessutom sänder den en tydlig signal om

att vi som företag bryr oss om det där lilla extra, och verkligen vill att alla skall trivas på vår arbetsplats"


- Moa Göransdotter, Försäljnings- & marknadschef

Avalanche studios

"Whoever put the little product box in the bathrooms, good on you! Dry shampoo is the best! No more greasy afterwork bangs”


"Just discovered the box in the bathroom and can just chime in and say that it's so awesome! Dry shampoo and floss are two things that sometimes are missing in my bag (when I need it the most). Thanks ladies!"


- Anonyma medarbetare på Avalanche Studios

wise group ab

"Vi på Wise Group uppskattar både Yodabees produkter och deras fantastiska service och får väldigt positiv feedback från både kollegor och externa besökare!"


- Hannah Oxell, Office manager

acast

"Yodabees box är en riktig lifesaver! Innehåller allt och lite till. Väl uppskattat av gäster, såväl som kollegor"


- Hedda Ekstrand, Office Manager

unibail rodamco

"Yodabees trivselbox är som en pralinask - snygg förpackning med många läckerbitar där alla har sin favorit!"


- Sara Ekbladh, Assistant to the Managing Director & Director of Operations Nordic

setterwalls advokatbyrå

"Det perfekta kitet som borde finnas på varje toalett. Väldigt uppskattat av både kolleger och kunder! Det proffsiga bemötandet av Yodabees personal är ett stort plus i kanten."


- Louise Persson, Receptionist

BDO

"Yodabees affärsidé går helt i linje med vår vision om att vara en attraktiv och modern arbetsgivare och bidrar till både nöjda medarbetare och kunder"


- Jesper Gustafsson, HR Business Specialist

bsmart

"Varje gång boxen uppdateras med produkter känns det som en glad överraskning och som en present, precis som ett kinderägg för vuxna!"


- Akram Janzi, VD

upsales

"Yodabee är ett jättekul koncept som verkligen uppskattas av både kollegor och kunder! Det känns roligt att kunna erbjuda det lilla extra även till toalettbesöket"


- Emma Olsson, Office manager

capacent

”Yodabees fina boxar har gett kontoret ett lyft och det har blivit en snackis vid kaffemaskinen om vilka produkter ur boxarna man använder. Att de dessutom har ett hållbarhetstänk och bara erbjuder produkter som är miljövänliga och hållbara är ett stort plus. Jag rekommenderar alla företag som vill ge sin personal det ”lilla extra” att använda Yodabee!”


- Thérèse Stahl, Project Support

Framtidsmedia

"Med Yodabees tjänst uppnår vi en del av vårt arbete med att vara en jämställd arbetsplats och framförallt räddar det stressade morgnar när man glömt att göra sina morgonbestyr till fullo"


- Rikard Virta,  Affärsutvecklingschef 

THE Castle "Slottet" Slottsbacken 8

"En av våra hyresgäster berättade för mig att en av de saker som avgjorde att hon valde vårt kontorshotell var att hon såg boxen på toaletten. Hon sa att det märks att vi är måna om att skapa trivsel."


- Petra Jonsson, VD